Home  |  Vacatures  |  Nieuws  |  100 Jaar historie  |  Contact
 
 

AUTOSCHADE VAN GEMERT

 

Verzekerde schade

Schade-melding:

U hoeft tegenwoordig niet meer eerst uw verzekeraar te bellen om de schade te melden. Ook dat doen wij voor u.Een loket ''Autoschade van Gemert Dordrecht CV'' en alles wordt geregeld, makkelijker kan het niet. Bel 078-6183212

U laat al naar gelang een politierapport opstellen.
U vult ter plaatse samen met uw tegenpartij uw schadeformulier in en ondertekent deze beide en stuurt het origineel naar uw verzekeraar of assurantie-tussenpersoon en behoudt zelf de kopie.
U belt Autoschade van Gemert en/of  komt direct, zonder afspraak, bij ons langs c.q. u geeft opdracht aan de berger de schade-auto bij ons te brengen voor expertise en/of reparatie.


Intake voorwaarden :

Alle betrokkenen conformeren zich bij het behandelen van een schade aan de expertise gedragsregels van de Focwa, Bovag, NIVRE ( Ned. Instit. Van Reg. Experts ), Verbond Van Verzekeraars.

Intake Procedure:

Wij maken een kopie van uw groene kaart en kentekenbewijs deel 1 en 2 en stoppen dit in het schadedossier.
Wij noteren uw naam, adres, woonplaats, schadedatum enzovoort t.b.v. het schadedossier.
Wij nemen in overleg met u de schade op en leggen deze vast in het schadedossier.
Wij maken een aantal duidelijke gedetailleerde foto’s van de schade en voegen deze toe aan het schadedossier.
Wij maken een reparatieplan en voegen dit eveneens toe aan het schadedossier.
Wij beoordelen of de schade gedekt is volgens de polisvoorwaarden, waarbij wij eventueel uw verzekeraar en/of uw tussenpersoon raadplegen.
Wij stellen met het gestandaardiseerde Audatex-calculatiesysteem de hoogte van de schade vast en voegen deze toe aan het schadedossier.
Wij maken een afspraak voor reparatie, de reparatiedatum en de geschatte reparatieduur en leggen dit alles vast in het schadedossier.
Tijdens de reparatie stelt AUTOSCHADE VAN GEMERT Dordrecht CV vervangend vervoer beschikbaar conform onze afspraak met uw verzekeraar en leggen dit vast in het schadedossier..

Autoschade Dordrecht

Centraal Beheer Achmea

Topherstel

Unive

FBTO

Interpolis

Avero

Allianz

duurzaamrepareren?

 
Copyright © 2009-2018 Van Gemert Autoschade Contact | AAO bv